7 färdiga Workshops – Välj din färg för ditt nästa Möte med Legoseriousplay

Ibland kan det vara svårt att välja vad som är viktigast när man träffas fysiskt igen. Då kan den här listan vara till hjälp. Det är en lista på färdiga paket – workshops med kloka teman som alla hänger ihop. Faciliteringsmetoden LEGOSERIOUSPLAY, fungerar på allihop!

Vilken färg väljer du?

Workshop RÖD. Vilka är mina och våra värderingar? Vad ger stabilitet? – eller Att leva efter sina värderingar. Hur gör man då?

Workshop ORANGE MedarbetarBOOST för alla! Hur kan vi spara ENERGI till det som faktiskt är viktigt? – Eller alla är vi energitjuvar :).

Workshop GUL Hur fixar vi hållbart ENGAGEMANG hos oss? Eller – Utan engagemang blir det riktigt trist i längden. 

Workshop GRÖN Varför behöver du, jag och resten av världen EMPATI? Eller – Empati och Vänlighet vinner i längden. Det finns forskning på det!

Workshop TURKOS Kloka konflikter och KOMMUNIKATION som når fram och in. Eller – Vad är O-klok kommunikation och varför är det grymt viktigt med konflikter?

Workshop MARINBLÅ Hur ny-skapar vi vår VISION så att alla förstår den? Eller – Varför heter det VI-sion och inte JAG-sion?

Workshop LILA Genuin ARBETSGLÄDJE kommer inifrån,-om du vill och vågar… Eller – Det enda som skiljer mellan humor och humör är två prickar, vad väljer du?

 Läs mer