LEGOSERIOUSPLAY kan göra hela konferensen Levande. Hur mycket får plats i DIN konferens?

Tänker att det är helt fantastiskt, vad som kan hända när man tar extern hjälp (gärna mig 🙂 och gör sina konferenser levande. På RIKTIGT! Jag har gjort ett riktigt kort inlägg – med 2 filmer där jag vill ge en bild av vad det är som gör faciliteringsmetoden LEGO©SERIOUSPLAY© så komplett. Detta med hjälp av 2 korta filmer.

I Film nummer 1. KONCENTRATIONEN- Den del av legoseriousplay som är SERIOUS.

Och sen ….. När alla byggt klart är det dags för  ”sharing” och delandet börjar. Det är då det händer! Konferensen blir levande.

I film nummer 2. BERÄTTELSEN. När det är färdigbyggt, händer det som är essensen i LEGOSERIOUSPLAY. Berättelsen kommer. Och de som är med kring bordet, lyssnar. Koncentrerat. De lutar sig in. Den andra delen av LEGOSERIOUSPLAY som är BÅDE serious och PLAYFUL.

Det jag tycker allra bäst om med LEGOSERIOUSPLAY är just kombinationen. Det är inte ”Bara” Serious. Det är inte eller ”bara” roligt (playful). Det är BÅDE OCH! Både serious OCH lekfullt. De hör ihop och det är svårt att få det ena utan det andra.

Bilderna kommer från en större konferens med ca 70 internationella chefer, som talade om både Energi och AGILE Leadership. Jag kan lova att det fanns MYCKET arbetslivserfarenhet som kom till nytta i rummen och kring borden. Detta på bara 90 minuter! En aktiv och uppskattad ”prova-på” workshop som anknöt till huvudtemat för Ledarskapskonferensen på ett strålande sätt och  lyfte den ett snäpp.